onsdag 4 juli 2012

hard knock life


Aldrig skulle jag tro att jag skulle bli mer aktiv när jag skaffade mig ett jobb. 
Självklart så trodde jag att jag skulle lägga mig och sova när jag kom hem för att jag var så trött och hade gått upp så tidigt Men tydligen så känner jag inte mig själv så bra. Jag har inte velat gå och lägga mig, jag har kokat saft, städat och anordnat picknick. Man uppskattar fritiden och sommaren mer när man sitter inne från klockan 8. 
Man ska inte klaga, jag är så glad över att jag har jobb, men motivationen när man går upp 05:57 på morgonen är ganska borta . Men när jag väl är å jobbet så går det ingen nöd på mig, dagen går ganska fort och ganska snart är jag på bussen hem. 

~*~

Translation

 I  would never believe that I would be more active when I got myself a job.
Of course, I thought I would put me to sleep when I got home because I was so tired and had gone up so early, but apparently I don't know myself so well. I don't wanna go to bed, I have made juice, cleaned the house and organized picnics. I  like the summer moreknow  when I'm sitting indoors from 8 o'clock.
But I can'tt complain, I'm so glad that I have a job, but the motivation when going up 5:57 in the morning is quite gone. But once I'm on the job it's no trouble for me, the day goes pretty fast and pretty soon I'm on the bus home. 

X X X
carrå


3 kommentarer:

ikarolineshuvud.blogg.se sa...

WOW vad fint ditt hår är!!!
kram sötis

Johannas Vintage sa...

Åh! Fina du! Vad jobbar du med? :)
Har du några tips på hur man kan få till håret sådä? :)

Johannas Vintage sa...

Tack! :)

SV: Asså bara locktång. De flesta använder spolar och grejer hit och dit, så tänke att du kanske också gjorde det :) Men då ska jag testa någon dag!
Tycker luggen kan vara svårt, speciellt när den är uppklippt så svårt att få den fin på alla ställen

Du har en väldigt fin blogg btw! :)