måndag 18 november 2013

Törnrosa sov i hundra år, jag sov i 17 timmar.


Nu när jag börjat vara på Kabelverket varannan helg har veckorna helt plötsligt blivit väldigt långa. Jag stortrivs i butiken, men jag bli lätt trött och då behöver jag några timmars extra sömn, det är inte så lätt när jag vaknar några gånger per natt och har svårt att somna. Men i söndags hade jag inga problem att somna, tvärt om faktiskt. När jag kom hem från butiken klockan 18.00 gjorde jag mig en macka och satte mig i sängen och kollade på en film. Jag han inte se klart den för vid 19:30 somnade jag och vaknade inte för ens klockan 7:00 dagen efter. Det var så skönt att sova ut men jag hade somnat med både kläder och smink på så jag kände mig inte så fräsch. Jag borde ha gått upp, tagit en dusch och gjort någonting vettigt av dagen men ni vet hur jag är. Jag somnade om. Jag vaknade igen vid 13:00 och det kändes som att hela dagen hade försvunnit. Jag antar att jag behövde 17 timmars sömn. 
Translation
Yesterday I fell asleep at 19:30 and didn't wake up until 13:00 the day after. I guess I really needed to sleep for 17 hours, but it felt like the whole day was gone. I'm so tired now when I work so much but it's totally worth it!

X X X
carrå

3 kommentarer:

Miss Maple sa...

Sunshine through curtains. Great! I think you needed this big break very much and maybe you're now stronger than before.

Johannas Retro sa...

Skönt det med att fp sova ut iband som sagt, vad är Kabelverket för butik? :)

Johannas Retro sa...

SV: Mysigt det låter! Tyvärr bor jag i Göteborg så är en bra bit att åka, men om jag besöker huvudstaden någon gång igen så ska jag allt ta och titta förbi!

Sorry, de va inte meningen. Har för mig att jag hittade bakgrunden på google när jag gjorde bloggen för några månader sen, men har bytt bakgrund nu! Så hoppas alla är nöjda ;)