onsdag 17 april 2019

25 penséer och en björk


Hittills har jag endast köp 25 st plantor av penséer, nej jag har inte ett krukväxtberoende utan är bara slav under begreppet "mängdrabatt". En mycket rostig emaljkanna från Kockums blev hem för blå-gul, orange och lila-orange. Den kommer att få stå ute i trädgården och glädja småfåglar och förbipasserande hundrastare. Den vita Gunilla-krukan från Upsala-Ekeby kommer få flytta in i köket för att matcha med övrig påskdekoration. Den rosa krukan har ännu ingen självklar plats men får stå på räcket på bron och lysa upp husets ingång. Rosa är lite svårplacerat i vårat hem. 


Min favoritplats i trädgården för tillfället är precis just här på framsidan vid det lilla träbordet. Den ståtliga björken, det röda riktigt risiga staketet som kommer målas om till sommaren och sen den fantastiska utsikten. Vi har ju förstått att klipphällen framför huset med utsikt över vattnet kommer fyllas av engångsgrillar och ungdomsvrål så vi njuter av stillheten medans vi kan. 



Förhoppningsvis så har vintern gett upp så att våren kan slå ut ordentligt. Det finns så mycket att fixa med och så mycket vilja. Vill verkligen visa upp vår söta trädgård men utan skitiga snödrivor och bråte så lite väntan får det bli. 


Translation 
My favorite place in the garden at the moment is just here at the front of the little wooden table. Den ståtliga björken, the red really shabby fence that will be painted in the summer and then the amazing view. We have understood that the rocks in front of the house with a view of the water will be filled with  grills and juveniles so we enjoy the silence as we can.

Caroline 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar