tisdag 21 april 2015

Produktiva latmasken


Det händer inte ofta men ibland kommer dom där dagarna när man bara gör allt på en och samma gång. Man har inte ro nog att sitta på sitt rum framför datorn och glo in i skärmen. Heller så orkar man inte vara social så man stannar hemma. Dessa dagar kallar jag för produktiva latmaskdagar! De är nog bland de bästa av dagar. Då jag går till affären som längst för att handla mat och får en massa saker gjorda hemma. Såna där saker som inte måste bli gjorda men som gör det lite trevligare att vistas i hemmet. Att till exempel skura köksluckor, tvätta fönster, plantera om blommor, möblera om rummet eller sortera alla småsaker i skrivbordet är både terapeutiskt och trevligt att få gjort. 
Idag är det precis en sån där produktiv latmaskdag. Balkongen har fått sig en rejäl omgång med putsmedel, dammsugare och pyntning. 
Translation
A real slacker day, but a productive one. Some days I' not in the mood for socializing, but I  want to be productive. It's on these days I get things around the apartment done. For example, scrubbing kitchen cabinets, clean the windows, replanting flowers, redecorate the room or sort all the little things in the desk is both therapeutic and nice to get done.
Today, it's just one of those productive slacker days. 

Caroline

1 kommentar:

Nathalie sa...

Sådana dagar kallar jag egentidsdagar, dom är underbara! (http://nathalieisaksson89.blogg.se/)