tisdag 6 oktober 2015

Jag kan flyga, jag är inte rädd


Ett tips till alla er som vill ut och se världen, var inte lika fega som jag och balla ur så fort ni kommer på tanken. Jag är inte rädd för att flyga och jag är inte rädd för att prata med främlingar på engelska. Det jag är rädd för är att någon ska smyga ner knark i mina fickor när jag går igenom tullen eller att min väska ska råka hamna på andra sidan jorden eller att mitt pass ska försvinna och att jag inte ska kunna ta mig hem igen. Töntigt va? Ja, det är väldigt töntigt för risken att jag skulle åka dit i tullen för att någon lagt knark i min ficka är ju inte så stor. Det borde inte vara ett hinder för att jag ska upptäcka världen! 
Nu har jag fått tummen ur och trotsat min rädsla. 
Jag mjukstartar nu på torsdag då jag ska på studieresa till Amsterdam och nästa vecka åker jag själv till Italien. 
Förändringens vind blåser och nu ska jag äntligen ut!Translation
A tip for all of you that wanna discover the world, don't be like me and freak out everytime the thought comes to your mind. I'm not scared of flying and I'm not scared of talking english to strangers.
I'm afraid that someone will put drugs in my pocket when I through the customs or that my bad will end up on the other side of the world or that I will lost my passport and won't be able to get home. Silly, right? 
I've taken the big step and will finally drag my self out in the world. 
On thursday I'm going to Amsterdam with my work and next week I'm going to Italy by myself. I'm really excited! 

 Caroline

1 kommentar:

Jenny Olofsson sa...

Gud så jag känner igen mig i det där! Jag nojjar alldeles för mycket för att lyckas få tummen ur och få något gjort. Men jag har blivit mycket bättre på det, men jag behöver fortfarande bli bättre på att våga resa själv. Att äventyret inte ska hänga på att man måste dela det med någon, utan att jag ska få uppleva det! Det är svårt att lämna sin comfortzon