torsdag 14 april 2016

Loppisar att se fram emot

Tre loppisar som jag ser fram emot i vår! Klicka på bilderna för att komma till evenemangen. 


Burleskloppis 11.0 Tema: Passion for Fashion 

Lördag 16/4 Timmermansgården 

"Om du gillar vintage, retro och burlesk får du inte missa chansen att fynda kläder, skor, smycken, hattar, uniformer, kostymer, väskor och oändligt mycket annat direkt från deras ägare, som utgörs av allt från retrofiler till burleskprinsessor."Stockholms Vintagemässa 2016

Lördag 30/4 Skofabriken, Hornstull 

"Lördagen den 30 april 2016 kommer dörrarna att återigen öppna för Stockholms Vintagemässa på Skofabriken vid Hornstull på Södermalm i Stockholm. Vintagemässan i höstas var högt uppskattad och flera av utställarna efterfrågade även om en på våren. I år har vi även öppet 1 timme längre än förra året."


Summer Vintage 2016

Måndag 6/6 Herrängens Gård, Älvsjö 

"Summer vintage är en vintagemarknad med folkparksfeeling. Idrottsplanen bredvid Herrängens gård kommer hysa ett 40-tal olika vintagesäljare. Förutom marknaden arrangeras en gårdsauktion med antikviteter (en separat hemsida med samtliga utrop kommer ut två veckor innan auktionen). Dessutom är den anrika dansbanan vid vackra Långsjön bokad för alla danssugna. Tombola och chokladhjul och fiskedamm. Som inte detta vore nog arrangeras tipspromenad och tävlingar och lekar. Dvs en heldag för ALLA familjemedlemmar!"


Translations 
Three flea markets in Stockholm this spring. Click on the pictures to come to the event. 

Caroline

Inga kommentarer: