tisdag 12 april 2016

Vardagsfrillan


En fråga som jag får väldigt ofta är "hur orkar du fixa håret sådär fint varje dag?" Svaret på den frågan är enkel, det gör jag inte. Skulle jag rulla mitt hår varje kväll så att det blev lockigt dagen efter så skulle jag nog få gå och klippa topparna minst en gång i månaden. Även om jag aldrig använder locktång så sliter skumgummirullar och pin curls mycket på mina fragila hårstrån. Sen är det inte alla kvällar som jag har motivation till det heller och då får jag hitta på någonting annat. Här är en av mina nya favoritfrillor dom dagar som jag inte orkar locka håret. Tre hårspännen, en hårsnodd och 3 minuter är allt som behövs.

Luggen snurrar jag snett bakåt och fäster med en hårnål. Håret från ansiktet till precis bakom öronen  gör jag likadant med. Sen har jag resten av håret i en hårsnodd i nacken.  Vill jag vara extra festlig tar jag fina hårspännen över hårnålarna. Plättlätt! Translation
I often get this question "How can you do your hair that beautiful everyday?" The answer is simple, I just don't do it. Even if I don't use an curling iron my hair easily gets frizzy, even with pin curls and soft roller. I would have to go to the hairdresser at least one time every month if I did it everyday. An other reason it that I don't have the motivation to fix my hair every evening before I go to bed. So for these days when I'm not curling my hair, this is what I do. It takes three-five minutes and then I'm done. Piece of cake!

 Caroline

3 kommentarer:

Sara Kristiina sa...

Lovely hair-do! :)

Serena S. Madhouse sa...

Adorabile!

Anonym sa...

Vem tar alla fina kort på dig?