tisdag 5 februari 2013

Positiv pepp till mig själv!


Jag tycker inte jag gör annat än att fara omkring i vårt avlånga land nu för tiden, men så må det vara en stund till. Jag är i alla fall i Norrköping igen, men det varar nog inte länge det heller. Nu är det hög tid att njuta av lägenheten medan jag kan. Som jag tidigare nämnt har jag försökt börja med någonting nytt, försöka göra någonting vettigt av mitt liv och göra dagarna värda att gå igenom. Äta en nyttig frukost, ta långa promenader och träffa mycket nytt folk. Jag måste verkligen hålla på det här nu, det är jätteviktigt att inte tappa nu när jag äntligen fått igång pulsen. Nu kan det bara bli bättre!Jag köpte mig en blomma för att hålla peppen uppe!


Translation
I'm not that kind of person staying at one place to long, and I think I will stay that way for a while. I have to keep up my new life and don't fall back to old habits again. Eat a healthy breakfast, take long walks and meet new people. It can only be better now!
I bought myself a flower to cheer me up!

X X X
carrå

4 kommentarer:

frida sa...

åh, tror jag känner lite så med!
jag har allt men jag har ingenting alls kommer från låten uppgång & fall med ebba grön. texten är riktigt bra. lyssna! kram

Miss Lindy Lee sa...

Det är något fantastiskt med blommor. Det piggar upp inne i själen. Typ som 20 färgglada tulpaner i fint, tunt papper runt, som man kan se på istället för snön som ligger tjockt uteomhus.
Vet precis hur det känns. Försöka hålla igång. Fullföra det man planerat även om det tar emot ibland. Har oxå fått igång pulsen. Jag hoppas bara att den håller sig, så man inte faller ihop igen. *peppar*
Tack för video´na föresten. Fina du :)

Jessica Cangiano sa...

Upward and onward, as they say. It's good to move forward and establish new (positive habits). I wish you tons of success with yours, dear gal.

♥ Jessica

Mea sa...

Sv: Åh, så avundsjuk jag blir på dig! Äkta vara ger ju en så mycket bättre och genuinare känsla. Du har ingen bild på baddräkten? =)