söndag 29 september 2013

Före Vintage Mässan!


Det blev att gå upp tidigt denna lördagsmorgon, den obligatoriska Vintagemässan vankades! Löning, fint väder, en massa kläder och ting från svunna tider under samma tak, kan det bli bättre? Elsa fotade mig lite innan mässan men självklart var jag så upptagen där inne så jag inte han fota någonting, jag skäms lite. Jag köpte kanske lite mer än vad jag hade planerat, men så billigt, så nödvändigt och så fint!
Jackan och baskern är från Emmaus Vintage. 
Handskarna från Fiffis Vintage.Translation
Went to a vintage fair yesterday but didn't take any pictures, that was stupid! But I bought so many nice things, I'll show you soon!

X X X
carrå

5 kommentarer:

Sarah DeLicatease sa...

Awww that last picture of you, cutest thing! I like that jacket a lot, can't wait to see what you found :)

Adalgisa Duque sa...

I love your blog! :)

lisa sa...

vackra du!

Mimmi sa...

Jag läste en artikel där du medverkade nyligen, och slogs av hur otroligt lika vi verkar vara i allt från vintageintresse till ålder och förflutet som halvpunkiga tjejer. Bor själv i Uppsala och här verkar det tyvärr inte finnas någon mer än jag som delar vintageintresset till samma grad som du och flera med dig i Stockholm. (Hmm, ett desperat försök att få kontakt med någon med samma intresse tror jag minsann...) Höll på att springa in i dig flera gånger på Vintagemässan, ser fram emot att se dina fynd :)

Skulle du förresten kunna tänka dig att lägga upp en bild på hur ditt hår/din frisyr ser ut när den är helt ostylad? Ser ut att vara något som skulle kunna passa mig (ska klippa mig mer vintagevänligt), men det är så svårt att se hur det ser ut ostylad när man har lockat det :)

Nu blev det en hemskt lång kommentar... Ha det fint! :)

Palmingo sa...

Så tjusiga bilder av dig! Tjusig i håret är du också :)