tisdag 13 mars 2012

Ädelost och päron


Recept på världen godaste maträtt (vet inte riktigt vad man ska kalla detta)

Stek päron med ädelost och valnötter och lägg på en bädd med machesallad och ruccolasallad.
Svårare än så blir det inte. 
Min vän Ida och jag tog oss an det enkla receptet och njöt till lite fransk filmmusik den varma måndagskvällen. Det var så gott att jag åt det till frukost.
Klockan 18 gick jag i stickadtröja och halsduk och var jätte varm, någonting är fel med denna årstid!






Translation
I will now give you the moste simple and tasty recipe in the world!
Put some pear-pieces that you've heathen up in a frying pan with some blue cheese and walnuts on some arugula and mache- salad (don't really know the English word for it). And then you have it, a perfect, light dinner.
My friend Ida and I tried this simple recipe that my mother gave to me. So good... I ate it for breakfast.
Yesterday, 18 o'clock , I went out with no jacket and it was so hot. Something is wrong with this weather  


X X X
carrå


2 kommentarer:

Bonnie sa...

Loving your hair. The cut is adorable!

http://www.glamkittenslitterbox.com/
Twitter: @GlamKitten88

Miss Maple sa...

Your dinner/breakfast looks yummy. I'm going to try it next time.