fredag 18 januari 2013

Lite sanningens ord!


Alla skriver nu hur det längtar till våren och hur mycket de hatar vintern. Jag skulle vilja skriva så här ; Det finns en årstid som kommer en gång om året och det kallas vinter. Det innebär 20- grader, fryst regn som kallas snö och underställ och raggsockor är standard. Våren kommer inte häller snabbare för att det blir plusgrader och det smälter i januari! Ledsen, men så är det! :D

Snö, snö och mera snö! Här har det snöat till och från i flera dagar och när man inte trodde det kunde komma mer, då snöade det lite till. men jag klagar inte, nej då. När det är vinter då ska det vara snö och ska det vara snö så ska det vara mycket. :)







Translation
Everyone complains about the winter, but the spring doesn't arrive faster because the snow is melting in january. Sorry, but that's the truth about this season. I love the winter and I want much snow, so I'll just enjoy the season!

X X X
carrå

4 kommentarer:

  1. I do like winter, the snow and how beautiful and magical nature is when everything is frozen and glittering, but I just don't like how cold it is :/ You look very pretty, I really would like see how you do your hair, it is so beautiful !:)

    Yours sincerely,
    Sara from Ladylike Delicacy

    SvaraRadera
  2. ja, det är mycket mysigare att lyssna när man hör hur det knastrar!
    tack så mycket och jättefin blogg du med, älskar ditt hår!!
    helt rätt om vintern, jag blir också förbannad på alla som klagar. det är bara att klä på sig för varför frysa när det finns kläder?! kraaaam

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar när du kikade in hos mig! Vilken retro-pärla du är med håret och läpparna. Verkligen snyggt!

    SvaraRadera
  4. Hej, och tack detsamma, du e himla fin du oxå!
    Själv hatar jag vintern, men försöker att inte klaga. Beställer en resa till solen istället och preppar med lite D-vitamin. Fin blogg!

    SvaraRadera