måndag 21 januari 2013

Min mormors vind, på riktigt!


Jag har fått en del frågor om varför min blogg heter som den gör och här har ni anledningen. 
Varje gång jag åker till Bollnäs så är det obligatorisk närvaro på mormors vind för att rota runt bland kläder, hattar och gamla möbler. När jag en gång för ett år sedan besökte vinden så hittade jag dessa underbara gamla byxor så jag fick inställningen att mormors vind kanske inte bara var läskig, utan ganska bra också. Mycket bra finns på min mormors vind, så som i denna blogg ;)
När jag skriver att vinden är läskig, då menar jag verkligen det. Men det är så konstigt för tydligen så är det bara jag som tycker det. 

Tips till mig själv: Jag måste sluta vara rädd för att bli rädd!

Translation
Some of you might wonder why my blog is named Min mormors find which means "My grandma's attic". When I found these wonderful old trousers I totally changed my mind about this scary attic, it was pretty good to. Everytime I'm in Bollnäs I have to visit the attic to find old clothes, hats and furnishing. When I say that the attic is scary, I mean it! But it seems like I'm the only one who thinks it's scary. 

X X X
carrå

3 kommentarer:

Anne Toft sa...

Yay! Plusfours! :D Top-point!

Karoline sa...

WOW! vilken drömvind!
min mormor har också en vind som är helt magisk! ganska lik denna faktiskt :)

Anonym sa...

Detta var ju en gång i tiden MIN mormors vind. För mig var det lite förbjudet att gå upp dit. Alltid svinkallt! Ändå var det något magiskt, hemligt... (Eller hur Cicki?)
Fin blogg du har!
//Helena, mammas kusin