måndag 3 juni 2013

En kort paus från verkligheten


I fredags tog jag en, enligt moi, välförtjänt semester i de Sörmländska skogarna där min stora kärlek bor. Vägen upp till stallet är så fin i början av sommaren. Vindstilla, fågelkvitter, kantad med blommor och fjärilar.   Det bästa med vägen är nog ändå när man kommer fram, när man känner doften av häst och hör hur de kommer springandes nerifrån hagen. Många timmar har jag suttit i hagen medans hästarna betar runt omkring mig. Så lugnande, man får tid att tänka. Gawin är underbar och jag ville aldrig åka hem. 
Jag var inte bara hemma för att slappna av utan jag skulle spela på en musikloppis med. Tre egenskrivna låtar blev det och en cover. Det gick rätt bra men bilderna blev sådär. Jag undrar om jag verkligen ser ut som ett monster spelar i verkligheten.God morgon snygging!Translation
I left my computer at home and went home to my parents over the weekend. That place is so peaceful in the summer and I never wanted to go home. My horse is lovely and I miss him already. I also playd at a music flee market and it went pretty well. Now I'm back in Stockholm, back to the reality.

X X X
carrå

2 kommentarer:

Palmingo sa...

Vilka härliga bilder, du har verkligen fångat små ögonblick som man så lätt går förbi....

Miss Lindy Lee sa...

Härligt... Får verkligen hästabstinens!