tisdag 20 augusti 2013

Smaken är som baket


Vad är det för fel på en när man en fredagkväll istället för att vara ute och festa stannar hemma och bakar till klockan 01:00? Jag tror bara jag får acceptera mitt öde som mystant. Hjortronen jag plockade i Hälsingland fick bidra som fyllning i några vaniljmuffins och som småkaka blev det de klassiska schackrutorna som blev förvånansvärt bra. Övning ger färdighet och dessa kakor är ju lite knepiga att få snygga i början. Anledningen till min hemmakväll var att jag skulle få bjuda en journalist på fika dagen efter och det är lite tråkigt med köpefika.Translation

There's something wrong with me. Instead of being out and drink till the sun goes up I stayed at home in my kitchen and baked until 01:00 am.  

X X X
carrå

6 kommentarer:

Miss Maple sa...

Your cookies and muffins look very appetizing. And I don't find it weird to bake instead of going out. Baking is always a good choice. The activity is soothing and eating the outcome is soothing as well. I often bake when I'm feeling sad or unhappy. Most of the time it helps. What do you think?

Miss Maple sa...

I forgot to say that your creamer is so pretty. Is it old or new?

Anonym sa...

Haha, även om du inte var ute på partaj i fredags så var du åtminstone uppe sent. Jag gick och la mig 20.30 och är 23 år... But I love it!

Miss Lindy Lee sa...

Hehe, du får bara inse at det e åldern, och att du börjar bli vuxen!
Tantmysa en fredag är det absolut inget fel på! Och defenitivt billigare än en krogrunda!
Vad spännande med journalist på besök, vad handlar det om?

Palmingo sa...

Det är bra att du tantmyser, det gör ju att jag med gott samvete kan dricka vin och sticka i fåtöljen (vilket sker ofta på fredagar) :)

Johanna sa...

Äkta gofika där ju!! :D