måndag 26 augusti 2013

Pilsnerfilmspicknick del 2


Här kommer lite fler bilder från Pilsnerfilmspicknicken som ägde rum i lördags. Solstrålar, fina vänner och mumsigt fika. Notera pussmärket på min kind!


Translation
More pictures from the picnic!

X X X
carrå

6 kommentarer:

 1. Really a most lovely event! The boys are looking so elegant. I would like that men would dress like that more often. Why don't they do that?

  SvaraRadera
 2. So lovely event! And all of you are soo sophisticated and elegant, love your dress! :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag vill bara säga att jag älskar din blogg! Jag läste en artikel om dig och bloggen i Katrineholms Kuriren för ett tag sedan och var då tvungen att kolla upp den. Jag tycker bara det är så kul att se andra med liknande intressen, och speciellt fler här i Sverige! Själv har jag ffa tillbringat mest tid på de tidiga 1800talet om man så säger, men på senaste tiden har första hälften av 1900talet med dess mode och allt annat som hör till blivit något jag faller för mer och mer. Och det är så kul och inspirerande att se de fantastiska outfits du har, med hår och sminkning och allt som passar. Jag tror bestämt jag måste sy upp en antal nya klänningar nu, och kanske komma igång med swingdans igen!
  Tack för denna fina blogg! :)

  Aurora

  SvaraRadera
 4. Men gud vad härligt med picnic! Och du ser verkligen strålande ut i klänningen! Älskar första bilden, du ser så sjukt elegant ut ;)

  SvaraRadera
 5. Alltid lika tjusigt klädd. Kommer du till den stora raggarträffen på lördag? Grand Prix Raggarbil vid Vegabaren i Handen. Vore kul att ta lite snygga bilder på er.

  SvaraRadera
 6. Wow! What lovely pictures! I wish I could have took part at this picnic. Nice hairstyle!

  SvaraRadera