tisdag 12 mars 2013

Nervös och förväntansfull!


Nu är en tillbaka i Norrköping igen och denna gången för att packa ihop lägenheten och ta ett sista farväl till mina fina vänner här. Vi ses nog snart igen men det kommer inte bli lika ofta nu när jag ska flytta till stora Stockholm. Har jag berättat hur nervös jag är??! Jag tänker hel tiden att jag kanske inte kommer trivas med jobbet, att jag inte känner så många och att jag ska känna mig helt vilsen och liten i denna stora stad. Jag vet att det kommer gå jättebra, men det är klart jag är rädd för att jag inte ska trivas. Det har varit så tryggt här när jag har alla kompisar så nära, jag kan kila över till Wilma när som helst och det är nära hem till mor och far. Nu kommer jag inte kunna det lika lätt, det blir en tågresa bort istället. Nej skärpning kvinna!! Nu ska vi vara positiva! :D

Jag har köpt nya skor... igen!


Translation
I'm back in Norrköping to pack all my belongings in the apartment and say good bye to all my friends here. I know I'll meet them soon, but not as often as we used to now when I'm moving to Stockholm. Have I told you that I'm nervous??! I have no friends, what if I don't like my work, I might feel lonely in the big city!! I know I don't have to worry, I have friends, the work will be fun and Stockholm will be an adventure! :D

X X X
carrå

5 kommentarer:

Sara sa...

Lycka till! Hope you'll have fun in Stockholm :) I like Stockholm very much, it is a beautiful city! Last time I was there in 2011 December. I hope I'll have a chance to go there again some day :)

Miss Maple sa...

Yes, Stockholm will be an adventure. I'm crossing my fingers for you that your work will be the best and that you'll find lots of friends with that you will have lots of fun.

Mathilda sa...

Hej. Nu befinner jag mig inte i Stockholm förrän om drygt en månad. Men du kan få bli min och min bästa väns kompis. Vi är hippienostalgiker, älskar loppis, mat, baka kakor, musik och att rita.

Palmingo sa...

Beundrar dig, det är ett stort steg! Förstår att det måste vara nervöst och samtidigt jättespännande :) Lycka till!

Ninah sa...

Ja, välkommen till Stockholm! Hör av dig om du är sugen på fika nån gång eller annars bara annars är på humör att träffa folk! :)