lördag 16 mars 2013

Ny låt uppe!


Man har haft 1,5 år på sig men ändå så skjuter man upp det och allt ska klämmas in på en vecka. Jag tycker jag har lyckats rätt så bra, förutom det faktum att jag nu ligger på mitt golv för jag är för utmattad för att röra på mig! Men en sak som var på min lista var att spela in en låt och lägga ut och det har jag gjort nu! Vi gjorde klart en låt som legat i ryggsäcken länge och så spelade jag in en ny som jag skrev här om dagen. Jag tänkte ni skulle få höra denna nya skapelse som jag kallar Första-försöket-låten. Spela in gitarr, spela in sång, spela in munspel, sätt ihop sen klart! Som ni kanske märkt har jag inte varit särskilt munter på livet den senaste tiden så jag skrev denna låt till mig själv för att peppa mig att inte gå ner mig. Here we go:

Translation
I've been living here for 1,5 year and yet I have to do everything on one week. I think I have succeeded pretty good, even though I'm laying on my floor to tired to move! But hey, I've made a new song! As you've heard I'm not in a happy mood right now so I wrote a song to myself to cheer me up!


X X X
carrå

4 kommentarer:

Emma sa...

Den var fin. Verkligen jättefin. Tror jag förstår känslan. Ska lyssna på den om det går neråt.

Adam sa...

Carra, your songs are very good (I had a listen), and you are a very good singer. Quite professional. I was very surprised indeed. Well done. Keep being creative because it is a very good talent you have. Its something special. Keep writing, singing and recording.

LinnéaK sa...

Åh vilken fin låt Carrå! Du är jätteduktig!
Jag håller tummarna för dig att allt blir bra i storstaden!
Kramar från Linnéa! <3

Miss Lindy Lee sa...

Men gud det var ju jättefin! Cred til dig! <3