torsdag 11 april 2013

Ginger!!


Nu har det gått alltför lång tid med en och samma hårfärg. Jag älskade min hårfärg, lite honung och guld som glimmade i solen, men jag ville göra en förändring så det gjorde jag. Yes, jag är nu mera ginger och jag stormtrivs! Först fick jag panik och tänkte "Vad fan har jag gjort med mitt fina hår??!!" Nu har jag vant mig och jag älskar det! Vad tycks?

Idag är man också rätt så sliten och trött för igår var det nämligen releaseparty för boken Vintgeparty som kom ut för några veckor sedan. Det var helt underbart och jag tog en massa bilder som ni snart ska få se. Jag kom hem ca 23:40 och somnade nästan direkt, det var inte lätt att komma upp i morse när klockan ringde vid 05:57!
Translation
I loved my honey colored hair but I needed a change so I'm a gingerkid now! At first I panicked and thought it was a big mistake but now I love it. What do you think?

Yesterday I went to the releasepart for the book Vintageparty and it was wonderful! I'll show you some pictures later, now I'm sooooo tired!

X X X
carrå

6 kommentarer:

Sanna sa...

Det blev asbra!! :D
Vi måste ses snart!

Palmingo sa...

Riktigt snyggt! Du passar jätte bra i den färgen.

Emma sa...

Och du måste visa vad som fanns i goodiebagen! Den var SÅ HIMLA SNYGG GAHHHHHHHH!

Sara sa...

When I dyed my hair from my real hair colour blond to red for the first time, I panicked too! :D It was a scary change but I liked it in the end:) YOU LOOK AWESOME with red hair, it suits you ! :)

lisa sa...

finis, vad tjusigt det blev!

Karoline sa...

Supersnyggt!!!