lördag 20 april 2013

Here comes the sun, na na na na!


Att vakna av att man sparkar av sig täcket enbart för att solen steker genom fönstret är underbart. Det blev sent i natt, jag och Elsa Maria var ju nämligen på Royal Jazz Joint på Södra teatern och lyssnade och dansade till tre helgrymma band! Det var så mycket folk att det nästan var helt omöjligt att dansa. Oj, en armbåge i huvudet,  hoppsan jag trampade på någon, oh ursäkta! Ja det var lite svårt, väldigt annorlunda från Chicagos stora dansgolv. Jag vaknade och gick upp vid 11 och gick ut och år frukost på vår blomstrande uteplats. Det är såååå skönt att våren äntligen har kommit!

Just det, igår vaknade jag av dessa två besökare utanför fönstret!

Translation
Elsa Maria and I went to Royal Jazz Joint yesterday to dance and listen to three wonderful band. There was so many people there so it was a bit hard to dance, but we did it anyway. When I woke up this morning I ate breakfast outsite among the flowers! It sooooo nice that the spring finally has arrived! And yeah, yesterday I woke up to the sound of two chewing deers in the garden. 

X X X
carrå

3 kommentarer:

Emelie sa...

Fantastiskt!

Narcissa sa...

I love your hairstyle and your glasses. You look lovely :)

***

The Marvelous World of Narcissa

Miss Lindy Lee sa...

Vilken fantastisk fin frisyr!
Har verkligen inte haft nån pepp sista veckan på frisyr-fronten. bara gått i hästsvans och en snurr i luggen. Men ska nog lägga pincurls ikväll! Håret e så långt och slitet, och egentligen omöjligt att få en fin frissa på. men men. :)