måndag 8 april 2013

Latmasken!


Nu är en trött som bara jag kan vara. Kalla mig lat, men har man inte jobbat regelbundet sen i augusti så blir man trött av att bara jobba några timmar. Denna vecka är jag syslöjdsvikarie och det är faktiskt jättekul! Äntligen får jag använda min kreativitet och lära ut någonting jag är intresserad av. Det går jättebra men jag blir ju helt slut efter en dag. Nu sitter jag i soffan och det har jag gjort sen jag kom hem och jag tänker inte röra mig längre än till köket idag. Yes, här sitter jag och snart kommer jag somna! God natt!Translation
Tired, so tired! Came home from work and was so tired I couldn't move and it's only monday. It will be better as soon as I get used to work. I woan't move from this couch today, so good night!

X X X
carrå

5 kommentarer:

Johannas Rockabilly & Vintage sa...

Snygging där! Kul att jobba som syslöjdslärare, vad har du mer för arbetsuppgifter? :)

Elsa Maria sa...

Fina du!

Miss Maple sa...

Love your blouse. It's from H&M, isn't it? I've almost bought it yesterday cause the collar is so cute and the pattern looks a little bit vintage. And it wasn't too expensive. Good purchase!

Emelie sa...

Men alltså hallå! Varför har jag inte kommit in på din blogg förrän nu?! Helt en blogg i min smak och gud vad söt du är! Här kommer jag att fortsätta kika in varje dag.

Kram!

lisa sa...

vackra du och åh vill också jobba. har snart inte fått jobba på två veckor men det ska väl ordna upp sig snart hoppas jag.