torsdag 9 oktober 2014

Ett glimt julstämning med Leksands Knäckebröd


Låg och halvsov i min underbara säng här om dagen när det plötsligt ringde på dörren. Där stod en kvinna med en låda i handen. Hon sträckte fram lådan och sa "Varsågod!" Inte var jag beredd på att få ett paket så här tidigt på morgonen. Tur att jag inte hunnit med frukost än för i lådan låg ett paket knäckebröd. Lite förvånad blev jag över det julinspirerade paketet, det är ju långt kvar till vintern. Leksands Knäckebröd kommer ut med ett nytt julknäckebröd som dom ville att jag skulle smaka. Som vanligt när jag smakar nått av deras hårdbröd överraskades jag med en helt ny upplevelse, men detta var någonting utöver det extra. Ett knäckebröd med smak av vört, julstämningen infann sig genast i hela mitt sinne. Tre dagar tog det för mig att avsluta hela paketet. Det är så magiskt gott att jag knappt kan vänta tills det kommer ut i butikerna! 

Tack mina vänner på Leksands Knäckebröd, ni är för fina!


Translation
A very Swedish thing is crispbread and I eat it almost every day. So when the doorbell rang and a women gave me a box with Leksands Knäckebröds new crispbread my day was made!  This lovely taste of christmas spread in my whole body and I can't wait until I can buy it in the store. 

X X X
Caroline

2 kommentarer:

Lisa sa...

smarrigt det verkar och kul att få det gratis med :)

Miss Lindy Lee sa...

Åh så mysigt! Trevligt med paket! Lustigt att jag nästan kunde känna lukten av nybakat vörtbröd, i det jag läste inlägget och såg på bilderna!