måndag 9 december 2013

Lite mer julkänsla kan aldrig skada


Besöket på Skansen gav mig mer än bara fina upplevelser, jag tog även men mig hem en jättefin adventsstjärna och en handmålad brödkorg, som nu används som fruktkorg. 
Brödkorgen fanns även i rött och vitt men det är väl självklart att jag ville ha en grön. Det är ju min färg!
Det var en jättetrevlig man som stod och sålde en massa fina handmålade träprydnader och det var denna fina, gröna brödkorg som fångade mitt intresse. 
Jag har aldrig tidigare haft en egen adventsstjärna innan för jag tycker att alla har varit så plastiga och för moderna. Men när jag hittade denna helt i papper för bara 40 kr var det inge snack om saken, jag skulle bara ha den. Så nu har hemmet blivit lite juligare, precis som jag vill ha det!
 Translation
This is some of the things I bought when I went to Skansen, the trip gave me more than just great experiences, I even brought some things home like this really nice Advent star and a hand-painted bread basket, which is now used as a fruit basket. 

X X X
Caroline

2 kommentarer:

Miss Maple sa...

I like your Advent star. I own one in red but I didn't use it in the last years. Maybe I should take it from the attic and put it in my window like you. Is yours electrified?

Miss Lindy Lee sa...

Fin korg, handarbeten är bäst! Och fin stjärna!