söndag 15 december 2013

Så blev hon vuxen tillslut...


Va e de för en dag?
E de en vanlig dag?
Nej de e ingen vanlig dag för de e MIN födelsedag!
Hurra Hurra Hurra!

Igår fyllde jag 20 år (äntligen) och hade planerat att ha ett stort och frodigt kafferep och en underbar dag med snögubbsbygge och solsken! Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag skyller på mina föräldrar som var tvungna att älska fram mig så sent på våren för fyller man år veckan innan Julafton så är det ingen som har tid att ses! Sista ruset i plugget, planering inför nästa skoltermin, sista helg med den respektive eller resa till landet för det kommande julfirandet och det är sånt som folk kommer på två timmar innan själva tillställningen. Det är sånt folk gör när jag fyller år, varje jävla år! Men så kan det vara men varför ta på sig offerkoftan för det? 
Dagen innan kom mor, far, morfar och Styvis upp till den Kungliga Hufvudstaden och firade mig med thaimat och massa mys! Dagen efter, på den stora dagen, jobbade jag i världens bästa butik Kabelverket men han i och med de inte gå på Vintagefabrikens Julmarknad som låg på gatan bredvid. Någon snö var det inte heller för regnet duggade hela dagen så något snögubbsbygge blev inte av. Men två personer kom för att fika med Elsa och mig i våran lägenhet, kära Lisen och Anna och det är jag oerhört tacksam över! Mer fika till oss :)
Nästa år, nästa år ska jag fira min födelsedag i september! Yolo!
Translation
Yesterday I turned 20 years old  (Wiie) but the didn't went as well as I thought it would. I was at work all day and three girls showed up at my birthday party. But we had a great time with a lot of good stuff to eat! Next year will be the best birthday ever so why be sad?

X X X
Caroline


4 kommentarer:

Retrolivetavlisa sa...

Grattis!

Sarah DeLicatease sa...

Happy birthday!! :) You look sooo sweet, that jacket has a marvellous colour :)

Kristin sa...

Men att du är så ung! Det hade jag ingen aning om, du känns så gammal och klok : ) haha, nej inte gammal såklart, men du förstår nog hur jag menar! Grattis! Kramar från Kristin (som satt bredvid dig i Karolines soffa härom veckan)

Miss Maple sa...

Happy birthday my dear girl! The cake and the cookies look rather delicious. Did you make them? Or did you buy them because you had to work all day, poor girl?