måndag 30 juni 2014

Loppisprylar från Katrineholm


Om ni någon gång passerar Katrineholm ta då en sväng till Möbelmagasinet som ligger precis vid busstationen. Där gäller det att ha fyndögonen öppna för det är en stor blandning på kvalité och priser. Här om dagen var jag där med min Styvis och Wilma. Jag som inte varit där på hur länge som helst blev helt frälst när jag såg att det fanns en hel "lada" i anslutning till loppisen som jag inte sett förut. I taket hänger stolar från tidigt 1900-tal, moraklockor och emaljgrytor blandas med kryddburkar i porslin och tvättbrädor. 
Burktokig som jag är så hittade jag en burk i lagom storlek för diverse förvaring, två dukar som kommer passa bra på mitt pottskåp jag har bredvid sängen, två böcker med fina omslag och en, hör och häpna, cowboy. Wilma utbrister "Vad f*n ska du med en sliten papperscowboy till?" Ja du, en sliten papperscowboy kan man nog ha glädje av.  


Någon som kan lista ut vilket slott detta är?
Vad tror vi, 50/60-tal?


Translation
My latest finds! I'm obsessed with cans and the color was so perfect, couldn't resist. The book covers was so beautiful and I really needed more cloths. And the cowboy from th 50s/60s... I don't know. Felt like he needed me!

 X X X
 Caroline

4 kommentarer:

TB sa...

Men det var ju enkelt! Örebro slott, såklart! Jättefina fynd!

Simona sa...

Klart att du ska ha en cowboy i papp! Varför inte liksom?

wardrobeexperience sa...

this cowboy is fabulous! i would have bought it rigt away, too!!! super fun!

Miss Lindy Lee sa...

Åh, cowboyén var ju jättefin! hade inte tvekat en sekund ;)